top of page

Hotel Đerdap

Hotel Đerdap se nalazi u Kladovu i postoji više od 40 godina. Ispunjava sva očekivanja savremenog turiste. Komforne sobe, restoran sa lokalnim i internacionalnim specijalitetima, panoramska terasa sa pogledom na Dunav i susednu Rumuniju, konferencijske sale, gradska plaža u neposrednoj blizini, brod-restoran i gliseri za krstarenje Dunavom, organizovani izleti po Nacionalnom parku Đerdap i još mnogo toga. Sve vas to čeka tokom boravka u hotelu Đerdap!

Sobe i apartmani

Hotel Đerdap raspolaže sa 138 soba i 6 apartmana. Smeštajne jedinice hotela su moderno opremljene, komforne, klimatizovane, poseduju SOS sistem bezbednosti, telefonsku vezu sa recepcijom i ubedljivo najlepši pogled na Dunav. Sobe su kategorisane u dva tipa: standard i superior sobe. Apartmani su luksuzno opremljeni, tako da predstavljaju još jedan od dragulja ovog hotela.

Krstarenje Đerdapom

Krstarenje Đerdapom je nezaobilazna avantura za sve koji putuju istočnom Srbijom. Razlog je jednostavan – božanstvena priroda, moćan Dunav i drevni kulturno-istorijski spomenici. Na vama je da odaberete da li će to biti lagana dvočasovna plovidba brodom-restoranom uz piće i muziku tamburaša ili dinamična jednočasovna adrenalinska vožnja gliserom. Za poseban, romantičarski doživljaj plovidbe, na raspolaganju vam je drveni brod iz 30-ih godina prošlog veka, kapaciteta od svega 12 putnika.